perjantai 4. lokakuuta 2013

Muhkeita pipoja Palomasta

Meille tänne Mokoon saapui ihana erä aivan valtavan pehmoisia ja herkullisen värisiä Debbie Blissin Paloma-lankoja. Raikas taivaansininen, suloinen babyblue, upea okra, kirpeä limenkeltainen, herkullinen tummansuklaanruskea, vaalea hiekka, hattaramainen vaaleanpunainen... Niistä inspiroituneena otin paksut bambupyöröpuikot ja neuloa hurautin kaksi muhkeaa, pehmoista syyspipoa. Nyt kelpaa kuljeskella viileissäkin syystuulissa ja antaa syysauringon lämmittää poskipäitä. Lanka on 60% babyalpakkaa ja 40% merinovillaa ja nyörimäisesti kehrätty, samaan aikaan muhkeaa ja kevyttä, eli lähestulkoon täydellistä neuloa.

Tein molempiin pipoihin vielä pulleat tupsut. Okran väriseen tein sen Schachenmeyrin Bostonista, jossa oli okraan sopiva täydellinen violetti sävy. Viimeisenä silauksena kiinnitin kookosnapin pitämään taitteen paikoillaan. Vaaleanpuna-ruskea pipo ei raitojensa lisäksi muuta kaivannutkaan, mansikkapehmistä ja suklaata koko pipo täys, aijai!

Kirjoitin pipoon ohjeen ja sen saa meiltä mukaan, kun käy hakemassa langat ja puikot. Lankoja ja puikkoja saa tilattua myös verkkokaupastamme. Ja jos oikein innostutte, niin ottakaa tekin kuva itsestänne pipo päässä ja lähettäkää se Mokon facebookiin.
Palomasta intoutuneena teille oikein ihania neulomishetkiä toivoo Tiina
(kuvat: Tuulia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...