keskiviikko 8. elokuuta 2018

Compagnie de Provence


Compagnie de Provencen ihania tuotteita on tullut taas Mokoon! Tämä on ensimmäinen brändi, joka on tehnyt tutusta Marseille saippuasta nestesaippuaa. Tuotteet on tehty kasviöljyistä seuraten aitoja perinteitä. Kauniit pakkaukset somistavat kylpyhuonetta ja raikkaat tuoksut piristävät arkea. Meille saapui kolmea eri tuotesarjaa.

Extra Pur -sarjan tuotteet ovat desingiltaan yksinkeraisen graafisia. Meiltä löytyy näitä saippuoita ja käsirasvoja kuudessa eri tuoksussa. Niissä on käytetty kolmea eri kasviöljyä: manteliöljy, oliiviöljy ja viinirypäleensiemenöljy.

Mokoista löytyy myös uusia Karite -sarjan saippuoita ja käsirasvoja. Nämä tuotteet on tehty karite-voista ja ovat koostumukseltaan kevyitä, mutta silti kosteuttavia ja tuoksuvat valkoisilta kukilta ja myskiltä. Tuoksu on kehitetty Grassessa, Ranskassa.

Version Originale -sarjan tuotteissa yhdistyy korkean sarjan koostumus, tuoksujen nautinto ja estetiikka. Huonetuoksuja ja saippuoita on meillä neljässä eri tuoksussa.

Tämän ranskalaisen sarjan tuotteita voi ostaa Punavuoren ja Sörnäisten Mokoista, Teurastamon Mokossa on suppeampi valikoima ja osan tuotteista löytää myös Mokon verkkokaupasta.

Ylimmät kuvat Compagnie de Provence nettisivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...