keskiviikko 6. elokuuta 2014

Mustikka-pavlova


 
Metsissä kypsyvät mustikat paraikaa. Tämän innoittamana kesäisen ihanan ja helpon mustikka-pavlovan ohje, olkaa hyvät! Myös pensasmustikoista, joita me käytimme, saa kelpo herkun. 


Mokon ihana & helppo mustikkaherkku

kuohukermaa
laadukasta marenkia
mustikoita
tuoretta minttua (kuvassa marokkolainen minttu)

Vatkaa kerma, sekoita joukkoon mustikat ja murskattu marenki. Koristele mintun lehdillä ja tarjoa heti,  sillä marengit eivät säily rapsakoina kovin pitkään.

Vinkki: voit käyttää myös muita marjoja, esim vadelmia tai mansikoita tai kaikkia sekaisin. Viimeistele annos pähkinärouheella tai paahdetuilla mantelilastuilla.

 Teksti: Tuulia, ohje: Lilli, kuvat: Susu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...