perjantai 12. huhtikuuta 2013

Uuden Mokon ilme

Uusi Moko Sörnäisissä vanhan hattutehtaan tiloissa on nyt ollut auki reilun viikon. On ollut ilo huomata miten positiivisesti uusi myymälä on otettu vastaan! Uuden Mokon ilme noudattelee samaa tyyliä kuin ensimmäinenkin Moko Market & Café. Teollisessa miljöössä kauniita kaakelipintoja yhdistettynä rosoisiin ikkunan karmeihin ja puupintoihin. Kaiken kruunaa näyttävät lamput ja aikaa kestävät huonekalut. Niille, jotka eivät ole vielä kerenneet käydä paikan päällä, tässä maistiaisia miltä siellä näyttää. Samoja ja eri kuvia löytyy myös nettisivujemme inspiraatio -osiosta, mutta kannattaa toki tulla itse aistimaan tunnelmaa myös paikan päälle - näytämme sinulle mielellämme paikkoja!8 kommenttia:

 1. Olisipa lähempänä niin viivana olisin paikalla, niin mukavan näköistä siellä on!

  VastaaPoista
 2. Aivan upea. Tänne on päästävä käymään mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Pakko päästä pian sinne illistelemään ja fiilistelemään uutta Mokoa :)

  VastaaPoista
 4. Olipa iloinen uutinen! Tulen heti tällä viikolla käymään. Onko siellä tarjolla viikonloppubrunssia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja kyllä vaan, Sörnäisten Mokosta löytyy samat palvelut kuin Punavuoren Mokosta eli lauantaisin on tarjolla brunssi kahdessa kattauksessa. Lue tarkemmat tiedot nettisivuiltamme: http://www.moko.fi/moko/myymalat/lauantaibrunssi

   Poista
 5. Onnea uudelle myymälälle! Todella ihanan näköistä. Kumpa moko rantautuisi Porvooseenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liinu! Jotta Moko ikävä hellittäisi niin voihan sitä vierailla vaikka meidän verkkokaupassa josko se toisi Moko fiilistä hieman lähemmäksi Porvoota :)

   Poista
 6. Sattuisko teillä olemaan myynnissä noita kultaisia lamppuja tai tietääkö joku mistä noita voisi saada? Niin ihania rakastuin heti.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...