Marou on ranskalais-vietnamilainen fine-chocolate-making -yritys, jonka herkkusuklaita saa nyt Mokosta. Mahtavia ne ovat jo pelkän pakettinsa ansiosta. Käärepaperin tyylikkyydestä häikäistyneenä ei nimittäin meinattu raaskia avatakaan suklaalevyä. Mutta kannatti avata! Tyylikkäät kääreet pitävät nimittäin sisällään huippulaatuisia ja myös eettisesti tarkasteltuna luotettavan turvallisia tummia suklaita.
Marou valmistaa suklaat aivan alusta lähtien itse, papujen kasvattamisesta valmiiksi suklaalevyiksi. Tällä perinpohjaisella metodilla suklaiden laatu pystytään pitämään aina korkealla ja tiedetään tarkkaan, mistä suklaaseen käytetty kaakaopapu tulee. Maroun nettisivuilla voit lukea lisää Maroun mielenkiintoisesta tarinasta ja toimintaperiaatteista.
Tumma suklaahan on ihanaa kahvin tai punaviinin kanssa. Yksi parhaista asioista syksyn kylmyyteen, eikö vaan? Mutta Maroun suklaista löytyy ytyä ja vivahteikkaita makuja, joten näitä kannattaa maistella myös laadukkaiden viskien kanssa.
Suupielet suklaassa täällä huikkailee Mokon Tanja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti