keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Crosley – analogista saundia digisukupolvelle

Crosley Radio valmistaa kannettavia vinyylisoittimia, joiden ulkonäkö ja saundi ovat kuin vanhan ajan levareissa. Crosleyn katseenvangitsijoissa on sisäänrakennetut kaiuttimet ja niihin saa yhdistettyä ulkoiset kaiuttimet. Spinnerette-mallissa kulkee itsessään mukana ulkoinen kaiutin. Masiinoista löytyy joko USB- tai bluetooth-yhteys, kuuloke- ja audioliitäntä ja ne toimivat 33 1/3, 45 ja 78 pyörimisnopeuksilla. Löytyypä Swift-mallista myös sisäänrakennettu radio.

Digiajan hygieeniseen saundiin tottunut levynkuuntelija saattaa aluksi oudoksua soittimien lämpöistä, hieman sumeaa retrosaundia. Vanhempi kuuntelija kokee ahaa-elämyksen: tältä ne omat levyt kuulostivat nuoruudessa! 

Crosley on valmistanut radioita 20-luvulta lähtien Yhdysvalloissa. 90-luvulla yritys alkoi valmistaa kannettavia levysoittimia. Crosleyt löydät Punavuoren Mokosta sekä verkkokaupastamme

Crosley Cruiser Deluxe
Crosley Executive
Crosley Spinnerette
Crosley Executive
Crosley Coupe
Crosley Switch natural

2 kommenttia:

  1. Tuollainen halpissoitin pilaa vinyylilevyt. Noissa on ihan järjetön neulanpaino eikä sitä saa mitenkään pienennettyä, kuluttaa levyjen urat. Kunnon soittimissa on säädöt neulanpainolle ym. systeemeille. Ei kannata ostaa tuollaista pilipalivehjettä vaan kunnon soitin jos aikoo vinyylejä kuunnella. Äänenlaatukin on paljon parempi kunnon vehkeissä.

    VastaaPoista
  2. ''Digiajan hygieeniseen saundiin tottunut levynkuuntelija saattaa aluksi oudoksua soittimien lämpöistä, hieman sumeaa retrosaundia.'' Jos on kunnon soittovehkeet eikä tällaisia rimpuloita niin ei kyllä huomaa eroa tuleeko musa vinyylilevyltä, cd:ltä vai tikulta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...