tiistai 5. kesäkuuta 2012

Millainen on hyvä kahvi?

kuvat: Kaffa Roastery

Kahvin matka plantaaseilta kahvikuppeihimme on eri kahveilla ja eri paikoissa erilainen. Meillä Moko Marketissa toukokuun 2012 lopusta alkaen kaikki kahvilassamme tarjottavat kahvit tulevat naapuristamme Kaffa Roasterystä. Kaffa Roastery on vuonna 2007 perustettu Helsinkiläinen kahvipaahtimo ja heidän Punavuoren liikkeensä on Moko Market & Cafén naapurissa. He suhtautuvat kahviin intohimolla ja käyttävät vain parhaita tuoreita papuja ja niistä paahdetaan heidän omien sanojensa mukaisesti kahveja, jotka tekevät vaikutuksen. Olemme samaa mieltä.

Kaikki Moko Market & Caféssa tarjottavat kahvit on paahdettu Rööperissä n. 1-2 viikkoa ennen tarjoilua, jolloin kahvin aromi on parhaimmillaan. Kahvi jauhetaan samalla kun kahvi valmistetaan nautittavaksi, jotta se olisi mahdollisimman tuoretta.

Uusi suodatinkahvimme on sekoitus Intia Kelagur sekä Ethiopia Yirgacheffe kahveja. Se on räätälöity ja toteutettu yhdessä Kaffan kanssa. Kahvi on mielenkiintoinen yhdistelmä kevyttä hapokkuutta ja samanaikaisesti kermaista suutuntumaa. Kahvi tuoksuu kaakaolle, ja maussa on persikkaa sekä sitruunaista hapokkuutta. Luonteeltaan se on tasapainoinen, keskitäyteläinen makunautinto ja päättyy hasselpähkinäaromiin.

Auta meitä kehittämään tämä uusi kahvi huippuunsa. Millainen on hyvä kahvi? Millaiselta sinun mielestäsi tämä uusi kahvimme maistuu? Mikä siinä säväyttää? Onko jotain kehitettävää? Koska kahvimme on uunituore, ei sillä ole vielä nimeä. Mikä on sinun ehdotuksesi uuden suodatinkahvimme nimeksi? Jätä vastauksesi kommenttina tähän postaukseen tai täytä kyselylomake kahvilassamme. Vastanneiden kesken arvotaan 2 kpl Kaffan 10€ lahjakortteja. Palkinnot arvotaan maanantaina 18.6. Ei muuta kuin kahville!4 kommenttia:

 1. Nimiehdotus Moko-Mokka. Hyvä kahvi on tummapaahtoista, täyteläistä ja kestää maitotilkan. Kahvin tulee olla niin täyteläinen, että sitä siemailee hijakseen ja sitä riittää yksi kupillinen eikä ole tarvetta ottaa lisää :)

  VastaaPoista
 2. "Suede" niin kuin mokka. Pehmeä ja täyteläinen, mutta kuitenkin aromikas. Tänään tullaan maistamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Pii Paappanen! Arvonta suosi sinua ja voitit toisen 10€ lahjakortin Kaffa Roasteryyn! Onnittelumme! Lähetätkö yhteystietosi meille mokomarket@moko.fi niin laitamme sinulle tiedot miten saat lunastettua lahjakortin?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...