tiistai 24. heinäkuuta 2012

Wauhtiajot 2012Wauhtiajot on vanhanhenkisille pyörille suunnattu ajotapahtuma, joka starttaa Fredan torilta lauantaiaamuna 18.8.2012.  Pyörissä suositaan teräsrunkoa, häkkipolkimia, runkovaihteita (jos pyörässä on), ja tapahtumassa vanhan ajotapahtuman hengen mukaista pukeutumista ja asennetta. Pyöräilyn lisäksi tärkeä osa Wauhtiajoja onkin juuri menneen ajan asusteet ja rekvisiitta, vaikkakin pelkkä hyvä asennekin vie pitkälle. Moko Market & Café on mukana tässä hauskassa tapahtumassa tarjoilemassa ajajille naposteltavaa. 

Tapahtumassa on kaksi matkaa, n. 25 ja n. 100km.  Lyhempi matka on selkeästi fiilistely- ja sightseeingajelu sekä reitin, että vauhdin suhteen kun taas 100 km matka on vaativampi sisältäen ryhmäajoa sekä kilvanajoa sitä haluaville. Kummallakin lenkillä on välietappi tarjoilu ja ajon jälkeen Fredantorilla pientä syötävää, juotavaa, ja musisointia. 


Ilmoittautuminen on alkanut 30.5 ja se päättyy 11.8 klo 18.00 eli vielä ehtii ilmoittautua mukaan! Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot Wauhtiajot 2012 Facebook -sivuilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...