keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Roosan suosikit

Meillä täällä Mokossa on aika ajoin sisustusalan harjoittelijoita, jotka tulevat tutustumaan alan töihin. Tällä hetkellä meillä harjoittelua tekemässä on Roosa. Hän listasi meille suosikkituotteensa Mokon valikoimista ja muutaman sisustusvinkin teidän iloksi.

Paperipillit 
Paperipillit on hauskoja, etenkin kun niitä löytyy erilaisia ja kivoissa väreissä. Niissä on vanhanajan tunnelmaa. 

Puu-muovisormus
Tässä erikoisessa sormuksessa pidän materiaalien oivaltavasta yhdistämisestä. Se on näyttävä olematta kuitenkaan liian iso tai pramea, joten sitä voi käyttää hyvin arkenakin.  

Tyynyliina neonkeltaisilla aksenteilla
Tämä tyynyliina kiehtoo minua sen väriyhdistelmän takia. Neonkeltainen yhdistettynä vaaleaan beigeen on samalla utuinen ja moderni graafisine kuvioineen. 

Roosan suosikkijuttuja ja vinkkejä sisustukseen:

Valo
Tällaisena pimeänä vuodenaikana alkaa kaivata valoisuutta. Ikkunoista pikkuhiljaa lisääntyvä luonnonvalo ja valaisimet tuovat huoneeseen kuin huoneeseen tilan tuntua ja erilaisilla valaistuksilla voi luoda tunnelmia. 

Neonvärit
Neonvärit ovat pirteitä ja niiden räikeys antaa hauskan ja humoristisen twistin. 

Vanhan ja uuden yhdistäminen
Moderniin sisustukseen saa särmää kun siihen yhdistää vanhoja huonekaluja, jolloin molempien parhaat puolet pääsevät paremmin esille. 

Graafisuus ja kirjaimet
Kirjain ja tekstitelementeillä saa luotua näyttäviä kokonaisuuksia seinille perinteisten maalausten sijaan. Yhdistele julisteisiin kolmiulotteisia valokirjaimia tms jolloin saat hauskan esillepanon. 

Sisustustyynyt
Tyynyjä ja tyynynpäällisiä vaihtamalla on helppo muuttaa sisustuksen ilmettä joutumatta pistämään koko sisustusta uusiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...