maanantai 17. kesäkuuta 2013

Aamumohvit eli aamukahvit Mokon tapaanKesäiset viikonloppuaamut ovat kyllä elämän parhautta. Eipä juuri ole ihanampaa kuin herätä mustarastaan lauluun, ikkunasta tulvivaan auringonvaloon ja leppeisiin kesätuuliin. Jos ei ole kiirettä ja arjen paineita niskassa, voi venytellä itsensä rauhassa virkeäksi tai loikoilla vielä hetken ihanissa pellavaisissa petivaatteissa ja samettityynyröykkiöiden keskellä. Tällaisina laiskanraukeina aamuina voi jättää sanomalehdetkin hetkeksi sivuun ja keskittyä vain inspiroiviin ja kauniisiin asioihin. Mokon aamukahvipöydässä (tai siis aamuisessa MOHVIpöydässä) luetaan uusinta Kinfolkia ja haaveillaan Japaninmatkailusta.

Mokon kahvilan erityisen täyteläistä kahvia, Mohvia, saa nyt myös ostaa kotiin mukaan sekä Punavuoren että Sörnäisten Mokoista. Mohvi on Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Kaffa Roasteryn Mokolle kehittämä ikioma kahvisekoitus. Mohvia saa papuina sekä valmiiksi jauhettuna suodatinkahvina. Kaffa Roastery paahtaa kahvia vain pienissä erissä, ja tätä meidän omaa Mohviakin tilataan vain vähän kerrallaan. Kahvi on siis taatusti aina hyvin tuoretta ja aivan mahtavan makoisaa.


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Kaunis kahvi näyttää ja maistuukin paremmalta! :D Ainakin siltä tuntuu! En tiedä sitten onko sillä oikeasti tekemistä, mutta yleensä siinä näkyy ammattitaidon jälki! Hihi!
  Blogisi vaikuttaa kovin mielenkiintoiselta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se niin vaan on, että kun jokin ruoka tai juoma on laitettu kauniisti esille on sen nauttimishetki jotenkin astetta mukavempi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...