perjantai 8. marraskuuta 2013

Hurmaava Rifle Paper Co.

Meille saapui Moko Marketteihin viime viikolla mitä ihanin ja odotetuin kuorma amerikkalaisen Rifle Paperin kortteja, kalentereita ja taideprinttejä ynnä muita ihania paperituotteita. Rifle Paper Co. on amerikkalaisen avioparin alunperin yksiössään aloittama projekti, joka Annan ihanien kuvitusten siivittämänä laajeni nopeasti neljässä vuodessa kansainväliseksi brändiksi eikä suotta. Kuvitukset ovat sanalla sanoen kauniita. Kaikki Rifle Paperin tuotteet on painettu Amerikassa ja valmistusprosessissa pyritään jättämään mahdollisimman pieni ekologinen jalanjälki.


Kortit, vihkoset, kalenterit ja julisteet ovat herttaisia, kauniita ja täynnä pieniä yksityiskohtia. Värimaailmaan kuuluu paljon persikkaisen oranssia ja ihania vihreän sävyjä. Kuvia voi jäädä katselemaan pitkäksikin aikaa, niistä voi löytää oman tarinansa, jokaisesta juuri siihen hetkeen sopivan. Oi, olisimpa ranskatar aurinkolaisessa matkalaukkuineen, herkkien kukkaniittyjen kaunokainen tai Amsterdamin pyöräteillä ajeleva maailmanmatkaaja, kertakaikkisen upeat kuvat saavat mielikuvituksen juoksemaan ja minut sinne mukaan!


Teksti: Tuulia ja Tiina
Kuvat: Tuulia ja www.riflepaperco.com

2 kommenttia:

 1. Heipsan! Kävin tutustumassa Sörnäisten uudehkoon Mokoon ja oli ihana nähdä Rifle Paperin tuotteita teillä. Mukaan tarttui heti kirjetarrasetti. Tuleekohan teille pian Riflen uusia reseptipeltipurkkeja? Kirjoitin teistä myös blogiini arvion:
  http://creativeroomblog.wordpress.com/2013/11/21/moko-sornainen-deco-cafe-review/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Pahoittelut heti näin kärkeen, että vastaus viipyi näin kauan! Meiltä oli jostain syystä jäänyt huomaamatta kommenttisi. Riflen reseptipeltipurkkeja ei ole tilattu, mutta pistämme toiveen korvan taakse ja otamme huomioon seuraavia tilauksia tehtäessä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...