maanantai 3. helmikuuta 2014

Moko loves Uhana Design

Uhana Design on kahden tamperelaisen naisen, Hanna Virkamäki-Repon ja Mira Vanttajan designyritys, joka valmistaa upeita, rentoja ja hauskoja vaatteita, asusteita ja koruja. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Niissä yhdistyy hauskalla tavalla graafisuus ja leikkimielisyys, hauskuus ja tämän hetken kuumimmat jutut. 

Meille Punavuoren Mokoon tuli erä koivuvanerisia timanttikorvakoruja sekä suosittuja ja supersöpöjä pisarakorviksia kuudessa eri väriyhdistelmässä.

Sisustuspuolen Tiinan suosikit näistä olivat ehdottomasti
harmaa-neonkoralli-siniset pisarat, mitkä ovat sinun? 
Keltainen ja vaaleanpunainen yhdistettynä koivuun on ihana!
Aijai, miten ihania värejä. kevätfiilistä pukkaa!
Ja nämä timanttikorvikset, aika timanttia!

Teksti: Tiina, kuvat:Tuulia
2 kommenttia:

  1. Moikka ihanat Mokon naiset! Olisiko teidän mahdollista postittaa näitä korviksia Kuopioon. Huomasin, että teidän nettikaupasta ei näitä saa. Tilanteeni on se, että olen todella kauan yrittänyt näitä metsästää, mutta Kuopiosta näitä ei saa mistään (tai lähimailtakaan) ja kaikista nettikaupoista nämä on aina loppu. Haaveilisin niin kovasti noista keltavaaleanpunakoivuisista pisaroista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, pahoittelut myöhäisestä vastauksestamme, mutta nyt koruja on saatavilla myös verkkokaupan puolelta: http://www.moko.fi/kauppa/tuotteet/uutuudet :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...