tiistai 2. lokakuuta 2012

Team Rynkeby ilta Mokossa20.9.2012 Mokossa vietettiin Team Rynkebyn iltaa. Team Rynkeby on yhteispohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jonka avulla tuetaan maakohtaisia lasten syöpäjärjestöjä polkemalla Euroopan halki Pariisiin. Team Rynkeby Finlandin saama tuki menee kokonaisuudessaan Sylva ry:lle. Sylva ry on syöpäsairaiden lasten ja nuorten valta-kunnallinen yhdistys, joka auttaa syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään selviytymään sairaudesta ja sen aiheuttamasta elämänmuutoksesta. Team Rynkeby pyöräili Pariisiin tänä vuonna 13.7-20.7 jolloin Suomi oli ensimmäistä kertaa mukana tapahtumassa. Ensi vuoden suunnitelmat ovat jo käynnissä. Voit seurata projektia Facebookissa heidän sivuiltaan.

Mokolla oli ilo tarjota tilat ja ruoka illanvietolle, jossa lahjoitettiin Team Rynkebyn keräämä lahjoitus Sylva ry:lle. Team Rynkeby keräsi huikeat 46.000 euroa lahjoituksena! Tilaisuus oli hieno ja koskettava, jossa oli rento tunnelma ja hyvää ruokaa. Valmistimme syysaiheisen buffetin sesongin raaka-aineista. Pizzaleipäsissä maistui mm. punajuuri ja kurpitsa.

Olemme onnellisia ja otettuja, että saimme olla mukana hyvän asian puolesta.

2 kommenttia:

  1. Tuhannet kiitokset Moko. Tunnelma oli juuri sellainen kuin unelmoimme ja kaikki olivat hurmaantuneita paikasta, ruuasta ja koko illasta. Kiitos / Team Rynkeby 2012

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...