keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kolmas tila vierailee Helsingissä


Mielestämme on tärkeää seurata mitä omalla alueella tapahtuu. Moko Market & Café on vahvasti Punavuorelainen ja meistä on mukavaa kun alueella on tapahtumia, tulee uusia liikkeitä jne. Tiesitkö, että katumme varrella on tarjolla myös taidetta? Tänä syksynä Kolmas tila on tuonut Tähden hetki -näytelmän Universumin näyttämölle (Perämiehenkatu 13).

Kolmas tila on monitaiteellinen ryhmä, jonka keskeinen tavoite on taiteen ja tieteen keskinäinen vuoropuhelu ja tutkimus, joka voi nostaa esiin yhteiskunnallisesti ja filosofisesti tärkeitä aiheita. Se toimii yleensä Turussa.  3 T toteuttaa niin teatteriesityksiä, tilateoksia, näyttelyitä kuin esitystaidetta. Nyt Kolmas tila vierailee Helsingissä. Kulttuuripääkaupunkivuoden arvostelu- ja yleisömenestys, brasilialaisen Clarice Lispectorin pienoisromaaniin perustuva TÄHDEN HETKI palaa jälleen näyttämölle 3T:n vieraillessa teatteri Universumissa Helsingissä. Näyttämöteoksen seuraavat esitykset ovat 26.9, 30.9 ja 1.10.

Lue Tähden hetki näytelmästä tarkemmin täältä. Tähden hetken vastaanotto on ollut sekä kriitikoiden että yleisön taholta ylistävää. Kesäkuussa se vieraili kutsuttuna suomenkielisenä esityksenä Hangon Teaterträff-festivaaleilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...