keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Design Market 2012

Mokolla oli Design Marketissa viime viikonloppuna Pop-up café. Tässä odotetussa tapahtumassa oli jälleen mahtavia yrityksiä ja brändejä myymässä ja esittelemässä tuotteitaan. Moko oli mukana ensimmäistä kertaa. Helsingin sanomat kirjoittaa, että kävijöitä järjestyksenvalvojien mukaan oli jopa n. 20 000 ja että kauppa oli ilmeisesti käynyt, koska Ruoholahden ostarin automaatista loppui käteinen ;)

Pop-up café rakennettiin Mokon tyyliin. Tiski oli kasattu vanhoista intialaisista kaapeista, seinä maalattu iloisen keltaiseksi ja pöydät somistettu kasveilla ja hedelmillä. Kaikki esillä olevat tavarat löytyvät myös Punavuoren Moko Marketista. Tervetuloa kurkkimaan jos joku jäi mieleen!

Oli mukava olla hienossa tapahtumassa mukana ja nähdä teitä ihania sisustuksesta ja muodista kiinnostuneita! Design Market on osa Helsinki Design Week tapahtumaa, joka jatkuu 16.9 asti. Katso Nelosen juttu Design Marketista ja tapahtumasta voit lukea myös Sweet life by Carita -blogista, ja Sea that sparkles -blogista


Tarjolla oli monenlaisia herkkuja kuten porkkanakakkua, korvapuusteja ja muffinsseja.

Pop-up kahvilassa oli jaossa Mokon flyereitä.

Kahvilaan taisi olla pieni jono koko viikonlopun ajan.


Ihmisiä tuli tapahtumaan valtoimenaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...