tiistai 16. lokakuuta 2012

Violetti

Violetti on valloittava väri ja sopii kivasti syksyyn. Siihen voi iloksemme törmätä nyt monessa paikassa. Kaksplus -lehdessä oli suloinen kooste, jota vallitsi lila väri. Mokosta mukaan koosteeseen oli poimittu vaaleanpunainen valokuva-albumi (kuvassa nro 13, 27,00€). Mokosta saa myös söpöjä Natalia Leten eläin henkareita (45,00€). 

Kaksplus 9/2012

Moko Marketissa on käynnissä Lempiasioita kampanja, jossa kerätään teiltä ihanilta teidän tämän hetken lempiasioita, joista me sitten täällä inspiroidumme ja teemme niistä esillepanoja myymälässämme. Osallistujien kesken arvotaan Mokon lahjakortteja. Lempiasioita on tullut jo mukava määrä ja teidän lempiasialistojen lukeminen on ollut aivan mahtavaa! Jonkun verran lempiasioissa nousee esiin myös värejä, kuten esim. yhdessä oli listattuna lila. Alla kuva siitä esillepanosta, jossa lila on mukana. Samassa esillepanossa yhdistyy myös mm. haaveileminen =) Kaikista esillapanoista kerätään kuvia Lempiasioita albumiin Facebook -sivuillemme, josta voit käydä kurkkimassa tähän mennessä tehtyjä esillepanoja.  Lue tarkemmat osallistumisohjeet ja lisätietoja täältä.


1. Violetti Rowan merinovillalanka 16,90€ 2. Kaksipuoleiset lahjapaperirullat 6,50€ 3. Luumun värinen Bungalowin samettityynynpäällinen 50 x 50cm 32,00€

Syksyn 101 ideaa -lehdessä oli makeasti yhdistetty luumun violetti ja keltainen (Sentou sohva 2190,00€, väreinä saatavilla keltainen, tumman sinertävän harmaa, oranssin punainen, vaalean harmaa ja turkoosi, tarkemmat tuotetiedot täällä ja tiedustelut mokomarket (@) moko.fi).

3/2012 101 ideaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...