perjantai 2. marraskuuta 2012

Matkaoppaista
Kun matkustaa uuteen paikkaan ovat kaupunkien erilaiset city guidet ja opukset käteviä kapistuksia. Mokossa käy aika ajoin turisteja ja ilolla otamme heidät vastaan! Heidät Mokoon on monesti johdattanut erilaiset matkaoppaat. Muun maalaisten tekemiä oppaita omasta kotikaupungista ja maasta on hauska lukea - saa kurkistaa miltä Helsinki ja Suomi vaikuttaa ulkomaalaisen silmin. Mihin kannattaa mennä ja mitä kannattaa nähdä.

Viimeisimpänä olemme päässeet mukavaan seuraan uusimpaan Japanilaiseen Globe Trotter Travel Guideen, joka on tehty Suomesta. Sisällöstä on vaikea sanoa kun japanin kielen taitajia ei meiltä löydy, mutta lukee siellä mm. "pullavanukas" ja "päivän pasta" eli varmasti todenperäisillä jäljillä ollaan =)

Toinen julkaisu johon Moko Market on lähiaikoina päässyt on Louis Vuittonin European cities guide 2013. Tämä julkaisu on ollut olemassa vuodesta 1998 ja niihin on kerätty tuhansia paikkojen osoitteita, joihin kannattaa kussakin kaupungissa tutustua. Katso City Guide esittely Louis Vuittonin sivuilta.

Olemme otettuja, että Moko Market on valikoitu näihin upeisiin oppaisiin. Moko kiittää! Arigatō! Merci!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...