tiistai 6. elokuuta 2013

Painatus haussa!

Meillä Mokossa on aina jos jonkinlaisia projekteja käynnissä ja nyt onkin käsillä jotain extrakivaa! Etsimme nimittäin kahvilapuolen työntekijöillemme T-paitoihin hauskaa uutta ilmettä. Tätä varten toteutamme yhteistyössä Nanson kanssa T-paitasuunnittelukilpailun, johon voi osallistua kuka tahansa. Paidat tulevat olemaan Nanson laadukasta kotimaista tuotantoa. Pääpalkintona suunnittelukilpailussa on oman signeeratun luomuksen saaminen tuotantoon, käynti Nanson tehtaalle sekä lahjakortti Mokoon. Lue tarkemmat tiedot kilpailusivulta. Skaba käynnistyi eilen ja nyt odotellaan innoissamme millaisia ehdotuksia saadaan!

T-paidat uusilla hienoilla painatuksilla tulevat siis käyttöön kahvilan työntekijöillemme. Kahvilassa alkaa toimet jo varhain aamusta. Arkipäivinä valmistellaan lounas ja salaattibaarin antimet sekä erilaiset vakkarivalioimista löytyvät herkut, smoothiet, hedelmäsalaatit, fruityt, ciabatat ja täytetyt sämpylät - ja lauantaisin tietysti suosittu lauantaibrunssi. Tahti päivän aikana voi olla kovakin, joten paidoilta odotetaan hyvää laatua eikä ole pahitteeksi jos paidan viesti/kuvitus tuo hymyn huulille.

Punavuoren Mokon kahvilassa riittää vipinää:

Vaihteleva herkkutarjonta pistää veden kielelle...

Sörnäisten Mokossa voi kurkistella keittiöön tiskin takaa löytyvästä ikkunasta:

Mokoissa tarjoillaan lounas arkisin 11-14 ja lauantaibrunssia kahdessa kattauksessa

Paitamalli, johon painatus suunnitellaan: 

Tsekkaa tähän mennessä tulleet kilpailuosallistumisehdotukset täältä ja äänestä suosikkiasi tykkäämällä sen kuvasta - voit voittaa lahjakortin Mokoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...