maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kinfolk

Kinfolk on valokuvapainotteinen lehti, joka ilmestyy neljännesvuosittain. Kinfolkin tuottaa kasvava joukko artisteja, erilaisia kirjoittajia, suunnittelijoita, valokuvaajia, kokkeja ynnä muita, jotka ovat kiinnostuneita kasaamaan erilaisia kokoonpanoja ja luomaan uutta tekemällä uusia juttujua, ruokia ja muuta tekemistä. Kinfolkin päämaja on Portlandissa. Kinfolkin kuvamaailma on niin kaunista katseltavaa, että lehteä jaksaisi selata loputtomiin. Äärimmäisten kauniiden kuvien lisäksi lehti sisältää reseptejä, mielenkiintoista luettavaa ja ideoita niin sisustuamiseen kuin mihin milloinkin. Lehti on taidokkaan harmoninen kokoelma kaunista elämää. Mokossa tykätään lehdestä ihan älyttömästi ja siksipä sitä saa nyt meiltä ostettuakin. Mokosta Kinfolk -lehteä on saatavilla tällä hetkellä volumet 7 ja 8 ja uusia numeroita odotetaan aina kuin kuuta nousevaa.

Kinfolkin tekemisessä on mukana hurjan lahjakas joukko eri alojen osaajia joista monen omat blogit, Instragram feedit yms. ovat jo itsessään todella inspiroivaa seurattavaa. Lue tarkemmin täältä ketkä ovat tekemässä Kinfolkkia. Mm. 101 Cookbooks online-reseptikirjan kirjoittaja Heidi Swansonin Pinterest boardit ovat inspiroivaa katseltavaa ja online reseptikirjasta löytyy loputon määrä herkullisia reseptejä. Heidin reseptin pohjalta on Kinfolk lehdessä esitelty klassisen peston ohje, jonka herkän kauniin reseptivideon voit löydät täältä ja alkuperäisen artikkelin "How to Make Pesto like an Italian Grandmother Recipe" täältä. Amy Merrick puolestaan on New Yorkilainen floristi ja stylisti, jonka Instagram on hurjan kaunista seurattavaa ja blogi erittäin inspiroivaa luettavaa. Amy on mm. ollut mukana Kinfolkin järjestämässä Flower Potluck tapahtumassa, josta voit ihastella kuvia täällä. Myös volume 4:ssä mukana ollut Nicole Franzenin La Buena Vida -blogiin kannattaa kurkata jos tykkää kauniista kuvista.

Kuvat lainattu Kinfolkmag.com // Images from Kinfolkmag.com
Lisää Kinfolk kuvia voi ihastella täältä.


Katso Kinfolkin manifesto & promovideo yllä. Kannattaa tsekata myös heidän muut videot Vimeosta. Mm. klassisen peston resepti on mahtavaa katseltavaa.

“Many ideas are shared exclusively through imagery and films without rigid step-by-step guides, leaving room for your own personality and creative touch. Our goal is for each issue to be an inspiring and reflective experience for each contributor and reader involved… The magazine is all about inspiring one another to share our tables more often, to open our doors and hearts to family and friends—our Kinfolk.” —Editor Nathan Williams

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...