keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Le Palais des Thés – tuo upea ranskalainen teetalo

Kuulaan kylmät kevättalven päivät ja iso kupillinen höyryävää teetä kuuluvat erottamattomasti yhteen. Miten mukava onkaan lämmitella pakkasen kohmettamat sormet lämpimän, tenhoavantuoksuisen teekupin ympärillä. Hyvän teen äärellä tekee mieli rauhoittua kunnolla. Tuntuu, että ajatuskin alkaa juosta kirkkaammin.

Meillä Mokossa myydään ranskalaisen teetalon Le Palais des Thés:n upean laadukasta ja monipuolista teevalikoimaa, josta on postattu Mokon maailmassa jo kerran aikaisemminkin. Voit nauttia tuoksuvaisen teekupillisen kahviloissamme ja ostaa itselleni haudutettavaksi näitä ranskalaisia teeihanuuksia värikkäissä peltipurkeissa, joihin löytyy myös täyttöpussit. Myös Mokon nettikaupasta löytyy koko mahtava valikoima näitä makoisia teelaatuja. Lisäiloa vielä siitä, että Le Palais des Thés -teet ovat helmikuun ajan Mokon kanta-asiakastarjouksessa -20%.

Laadukas tee on paitsi mahtavan makuista ja aivan ihanan tuoksuista (allekirjoittanut voisi hengitellä teepurkin tuoksuja tuon tuostakin, jos tähdellisempää tekemistä ei olisi) myös kauniin näköistä. Minun suosikkini tällä hetkellä on sitruksinen ja aivan järjettömän hyväntuoksuinen Goût Russe 7 agrumes. Sitä hauduttaessa ajatus karkaa väkisinkin johonkin pietarilaiseen teesalonkiin.
p.s. Hei eikö olekin ihanaa, kun päivä on jo selkeästi pidentynyt? Tänään ehdin istahtaa teekupilliselle päivänvalon aikaan – voi onni!

Teehuuruisin terveisin, Tanja

2 kommenttia:

  1. Hetkinen, jostain löysin tänne blogiin ja wau, enpä ole tiennytkään, että Moko myy ranskalaisen teetalon laadukasta teetä. Nuo kuvien irtoteet näyttävät aika pitkälti samanlaisilta kuin ihanassa Mariage Freresin liikkeessä Pariisissa, kiitos vinkistä - nyt menee kyllä teetä ostoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sari! Kiva kun löysit tänne Mokon maailmaan! Ranskalaiset ne osaa nuo teehommat. Tosiaan, myös nämä Le Palais des Thés:t ovat jo yksistään kauniit katsellakin, ainesosat ovat tosi laadukkaita ja ne erottuvat teesokoituksissa ihanasti. Tervetuloa teekupilliselle ja teeostoksille!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...