keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Circus -viiri

Meillä on tällä hetkellä käynnissä Lempiasioita projekti, jossa kysymme teiltä teidän lempiasioita ja niistä teemme sitten esillepanoinstallaatioita myymälässämme. Olemme hurjan innostuneita teidän lähettämistä ihanista lempiasioista. Reetan yksi lempiasia on sirkustreenit. Aivan mahtava harrastus! Hän ei tarkentanut mitä hän eniten tykkää tehdä, mutta me täällä Mokossa innostuimme sirkusaiheesta ylipäätään. Miten inspiroiva ja eläväinen ympäristö sirkus ja sirkustreenit varmasti ovatkaan!

Me teimme esillepanon Reetan tästä lempiasiasta ja halusimme siihen mukaan sirkus -viirin. Ei muuta kuin sakset, lanka, teippi ja paperia käteen ja PAM (!) kohta viiri olikin jo valmis. Viirit ovat kiva tapa koristella lasten huonetta, keittiön ikkunaa, synttärikemuja jne.

Superhelpon viirin teko-ohjeet: 

Tarvitset

  • narua 
  • paperia (+  kyniä, värejä yms. koristeluvermeitä jos askartelet kolmiot käsin)
  • teippiä
  • sakset

1. Suunnittele haluamasi määrä kolmioita ja leikkaa ne kolmion muotoon. Tee viirien kuvat & värit joko tietokoneella ja tulosta ne tai piirrä & askartele käsin. Muodosta viireistä sana laittamalla yksi kirjain per viiri tai tee vain yksivärisiä tai kuviollisia jos et halua muodostaa sanaa. Jos teet pysyvän sisustuselementin kannattaa käyttää paksumpaa paperia tai kartonkia jotta se säilyy hyvänä. Ns. kertakäyttöviiri toimii myös tulostuspaperilla.


2. Taita viirin yläosasta ohut kaistale (sen paksuinen, että naru mahtuu sen alle):


 3. Sijoita naru taitetun paperin alle ja teippaa kiinni. Jos jätät hieman väljyyttä, saat liikuteltua kolmioita narulla.


4. Leikkaa taitetun kulman ylittävät osat joko tässä vaiheessa tai halutessasi jo taiteltuasi paperin


5. Liitä kaikki kolmiot naruun ja olet valmis! Meidän valmis viiri näyttää tältä:


Mukavia viirin askarteluhetkiä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...