perjantai 19. lokakuuta 2012

Mokossa kankaita ja lankoja!

Moko Marketin tuotevalikoima elää jatkuvasti - se myös vaihtelee sesonkien mukaan. Nyt Mokoon on saapunut myös erä kankaita ja lankoja! Syksyn pimenevät illat ovat kodinrakentamisen ja kotona puuhailun aikaa, joka tarjoaa oivalliset puitteet kaivaa ompelukoneet & kankaat, puikot & langat esiin ja muuttaa kodin ilmettä tekstiileillä.

Kankaita ihanissa kuoseissa!


Mokon kangasvalikoimista löytyy amerikkalaisen Amy Butlerin kuviollisia puuvillakankaita sekä muutama Anna Maria Hornerin kuosikangas. Monet tuntevat Amy Butlerin kankaat jo entuudestaan. Hänen kankaat koostuvat runsaista väriyhdistelmistä sekä erilaisista kuvioista ja ovat siitä kuuluisia ympäri maailman. Amyn kankaat hehkuvat väri-iloa ja inspiraatiota. Kankaat soveltuvat erilaisiin käsitöihin, sisustamiseen sekä asusteisiin ja pukeutumiseenkin. Kankaat ovat napakkaa, mutta silti materiaaliltaan pehmeää puuvillaa.

Kankaiden leveys n. 112cm
Materiaali: 100% puuvillaa
Amy Butlerin kankaita voit tarkastella ja ostaa myös verkkokaupasta.


 

Bungalown pehmoisia samettityynyjä

Jos ei itse huvita alkaa ompelemaan tyynynpäällisiä ne voi toki ostaa valmiinakin. Tekstiileillä on helppo vaihtaa huoneen ilmettä helposti ja edukkaastikin. Mokoon on tullut uutuutena Bungalown samettityynynpäällisiä herkullisissa väreissä. Muutama väri on ostettavissa myös verkkokaupasta


 

Erilaisia lankoja!

Kankaiden lisäksi olemme saaneet Mokoon erän mahtavia lankoja! Rowanin paksusta merinovillalangasta teet nopeasti vaikkapa tuubikaululiinan tai muhkean pipon. Alpakkalangasta puolestaan voi tehdä esimerkiksi luksusvillasukat tai vauvalle pienet töppöset. Näiden luksuslankojen lisäksi valikoimissa myös edukkaampaa Boston akryyli-villasekoitelankaa, jota on saatavilla aivan huikeissa väreissä mm. hot pinkkiä ja neonkeltaista! Lankavalikoimia voit tarkastella ja ostaa myös verkkokaupastamme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...