perjantai 22. maaliskuuta 2013

Gourmet farmerParasta aikaa käynnissä olevassa Mokon Paras Pasta -kilpailussa arvotaan kaikkien osallistujien kesken Gourmet Farmer -kirjoja kaksi kappaletta. Gourmet farmer on kirja meidän mieleen. Se on kauniisti koottu kirja, jossa raaka-aineet ja niiden alkuperä ovat tärkeässä roolissa.

Viikonloppuisin on aikaa ottaa hetkiä ruoanlaitolle ja vaan hidastaa. Silloin voi tehdä vaikka koko ruoan alusta asti, voi jopa tehdä jokaisen monimutkaisen vaiheen käsin sen sijaan, että ostaa jotain valmista kaupasta. Se on tämä hidas perinteisen ruoanvalmistuksen mentaliteetti jolle Gourmet Farmer Deli kirja on omistettu. Se juhlistaa käsityöläisyyttä ruoanlaitossa ja maalaismaisia terveellisiä reseptejä. Perataan itse omat kalat, rakennetaan omat makkarat ja säilötään itse vihanneksia.

Kirja on jaettu neljään kappaleeseen; maitotuotteet, liha, kala ja vihannekset ja se on täynnä kauniita valokuvia ja ohjeita joissa opetellaan uudelleen perinteisiä valmistustapoja. Kirjan takana on Matthew Evans, australialainen kokki. Lue Matthesta tarkemmin täältä.

Kirja vilahtaa myös Mrs Jones blogin Mokon Gourmet Bazaar -postauksen kuvissa.

Vielä kerkeät osallistua Paras pasta -kilpailuun ja samalla osallistua tämän kirjan arvontaan. Lue osallistumisohjeet täältä. Muutamia osallistumispastoja näkyy blogeissakin, kuten esimerkiksi Fanni ja Kaneli -blogissa. Tsemppiä skabaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...