perjantai 22. maaliskuuta 2013

Hernepesto

Kuva lainattu Suvi Sur Le Vif -blogista

Kuvalähteet kiertäen vasemmalta ylhäältä: Redbook, Smitten Kitchen, Dash and bella, Good food.   
Meillä on ruoka-aihe nyt pinnalla, koska myymälämme pursuaa kaikenmoisia ruoanlaittoon liittyviä tuotteita kuten kastikkeita, öljyjä, hilloja, mausteita, teetä yms yms yms Gourmet Basaari teemamme ansiosta. Katso fiiliskuvia Gourmet Basaari teemasta täältä ja tutustu keittiömaailman tuotevalikoimaan täällä. Lisäksi meillä on käynnissä Paras Pasta -kilpailu, johon osallistuneita pastareseptejä luemme täällä vesi kielellä. Tästä inspiroituneena haluamme jakaa teille hernepeston ohjeen, josta on moneksi ja toimii erityisen hyvin  pastan kanssa. Meillä ei ole tähän hätään omatekemämme hernepeston kuvaa, joten lainasimme kauniita hernepestokuvia, jotka löysimme Pinterestistä. Inspiraation kadotessa kannattaa tsekata meidän Moko <3 Food Pinterest boardi, joka pursuaa toinen toistaan kauniimpia ruoka-annoskuvia, joista saa kivasti ideoita ruoanlaittoon.

Mokon hernepesto
8:lle hengelle

250g pakasteherneitä
1 dl parmesaanipaloja
1,5 dl saksanpähkinöitä, pinjansiemeniä tai auringonkukansiemeniä
1 ruukkubasilika
2,5 dl rypsiöljyä
0,5 dl sitruunamehua
1-2 valkosipulin kynttä
suolaa, pippuria

Sulata herneet. Sekoita kaikki ainekset blenderissä. Maista ja mausta tarpeen mukaan. Tarjoile pastan kanssa tai sellaisenaan dippinä. 


2 kommenttia:

  1. Hernepesto on hyvää, teen sitä itsekn silloin tällöin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan kivaa vaihtelua peruspestoon :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...