torstai 1. syyskuuta 2016

Lillin helppo herkkutattipasta & lehtikaalipesto


Ohje neljälle

Valmista tatit:

Putsattuja pilkottuja herkkutatteja noin 1 litra
Voita tai öljyä paistamiseen.
Ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä

Paista tatit kuumalla pannulla kullaruskeiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Valmista pesto:


Puoli punttia basilikaa
2-4 lehtikaalin lehteä pieneksi pilkottuna
1 dl paahdettuja cashew pähkinöitä tai pinjansiemeniä
100g parmesaania raastettuna
1 valkosipulinkynsi
3 dl oliiviöljyä
pieni loraus sitruunamehua

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella massaksi.

Keitä pastaa paketin ohjeen mukaan, sekoita pesto ja sienet kypsän ja valutetun pastan sekaan ja tarjoile!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...